Стаи

Апартамент

  • Капацитет:2 лица
  • Размер:32m2

Тройна стая

  • Капацитет:3 души
  • Размер:27m2

Двойна стая

  • Капацитет:2 лица
  • Размер:27m2

Единична стая

  • Капацитет:1 човек
  • Размер:14.52 m2